• BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

ERDOĞAN GÜN İÇERİSİNDE İNEGÖL’DE OLACAK

Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl programıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirerek önemli açıklamalarda bulundular.

8.10.2019 15:01:00 0
ERDOĞAN  GÜN İÇERİSİNDE İNEGÖL’DE OLACAK

Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in daveti üzerine 42. Uluslar arası MODEF EXPO Fuarı’nın açılışı için İnegöl’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı netleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğleden sonra saat 13.00 sularında İnegöl’de olup öncelikle fuar alanını ziyaret edecek. Ardından kısa bir şehir turu yapacağı planlanan Erdoğan, teşkilat mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya gelerek İnegöl’den ayrılacak.

ONUR VERİCİ BİR DURUM

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “ Bildiğiniz üzere sayın cumhurbaşkanımız yarın, MODEF EXPO Fuarı’nı ziyaret edecek.  Bu gururu inşallah İnegöl halkımızla birlikte hep beraber yaşayacağız. Cumhurbaşkanımız saat 13.00 gibi inşallah İnegöl’e gelecek.  İnegöl inşallah cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacaktır. İnegöl için bu fuar çok önemli bir aktivite, bundan dolayı da cumhurbaşkanımızı bu fuarda ağırlamak bizler için gurur veriyor. Sayın cumhurbaşkanımız gün içerisinde İnegöl’de kalacak. Biz fuar ziyaretinden sonra İnegöl’de şehir turu yaptırmayı düşünüyoruz. İnegöl Türkiye sanayisinin en önemli ihracat rakamlarına sahip bir şehir. Cumhurbaşkanımız ne zaman Bursa’ya ve İnegöl’e gelse, İnegöllü müteşebbislerin azmi artıyor. İnşallah şimdi de ümit ve azim geliyor. Türkiye’nin yaşadığı bu yoğun gündem içerisinde sayın cumhurbaşkanımızın vakit ayırıp İnegöl’e gelmesi ve fuarı ziyaret etmesi gerçekten onur verici bir durum.  Yarın inşallah İnegöl tarihi bir gün yaşayacak. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum hayırlı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise, “Biz İnegöl’ü seviyoruz ve yapılması gerekenleri yapıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızı davet ettik ve bizleri kırmadı. Cumhurbaşkanımız da en az benim kadar İnegöl’ü seviyor. Sevdiği için ve uzun zamandır da gelemediği için yoğun programına rağmen İnegöl’e gelecek. Bizler de onu en güzel şekilde ağırlayacağız” şeklinde konuştu.


23.1° / 10.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER