• BIST 100

    9464,55%-0,63
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,80% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2496,30% 0,49
  • Ç. ALTIN

    4187,49% 0,37

DOĞGÜCÜSPOR YENİ PROJESİNİ ANLATTI

Bursa Süper Amatör Küme Takımlarından Doğugücüspor’un yönetim kurulu üyeleri, bir basın toplantısı düzenleyerek, yeni yapacakları spor kompleksi projesini anlattılar.

31.10.2019 13:50:00 0
DOĞGÜCÜSPOR YENİ PROJESİNİ ANLATTI

Mevcut tesisin artık ihtiyaçları karşılamadığını belirten yöneticiler, yeni yapılacak tesis projesinde aile çay bahçesi, toplantı salonu, kapalı halı saha, teknik direktör odası gibi farklı ihtiyaçları karşılayacak detayların olacağını ifade ettiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doğugücüspor Basın Sözcüsü Sinan Ekin, “. Biz önümüzdeki sene bütün yaş gruplarında aktif olan iddialı bir takım kurmak istiyoruz. Çünkü bizim kuruluş amacımız mahallemizdeki çocukları spora teşvik etmek ve onlara güzel bir spor eğitimi vermek. İnşallah biz bu uğurda, yapmış olduğumuz tesis projemizi gerekli destekleri de alarak en kısa sürede bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İHTİYAÇLARI KARŞILAMIYOR
İçerisinde her türlü aktivitenin olduğu bir tesis yapmayı planladıklarını belirten Sinan Ekin, “2013 yılında başladığımız tesis o dönemde ihtiyaçlarımızı karşılıyordu ama geldiğimiz dönemde artık mevcut tesis ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. Biz yönetim olarak ana hedefimizi yeni bir tesis üzerine hedefledik. Bu tesis projemizi inşallah yardım sever iş adamlarıyla birlikte hayata geçireceğiz. Şu anda bizim sadece büyük sahamız ve idari binamız var. Biz ek olarak aile çay bahçesi, çocuklar için oyun oynanacak alan ve küçük bir halı saha yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

110 KİŞİLİK EKİBİZ
Bulundukları mahalle ve çevrede potansiyeli yüksek çocukların olduğunu belirten Ekin, “ Biz şu anda iki tane hocayla çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki sene en az 4 hocayla çalışacağız. Şu anda yaş grubu olarak 3 yaş grubu takımımız var. Biz önümüzdeki sene bütün yaş gruplarında aktif olan iddialı bir takım kurmak istiyoruz. Çünkü bizim kuruluş amacımız mahallemizdeki çocukları spora teşvik etmek ve onlara güzel bir spor eğitimi vermek. İnşallah biz, bu uğurda yapmış olduğumuz tesis projemizi gerekli destekleri de alarak en kısa sürede bitirmek istiyoruz.  Spor kompleksimizin içinde halı saha projemiz var, aile çay bahçesi var ve kapalı halı sahamız var, yemakhane, yatakhane ve  toplantı salonu var. Bizim maddi ve manevi olarak Allah’a şükür hiçbir sıkıntımız yok. Biz 110 kişilik bir ekibiz ve çok şükür gittiğimiz hiçbir kapıdan borçlu dönmüyoruz.  Hocalarımızın eğitim verebileceği, yöneticilerimizin toplanabileceği bir odamız bile yok. İnşallah bu sıkıntılar yeni spor kompleksi binamız ile beraber çözülecek. Bu proje hakkında şimdiye kadar hiç kimsenin kapısını çalmadık, gerçekleştirdiğimiz bu basın toplantısıyla duyurmak istedik. Sloganımızda da olduğu gibi inşallah birlikte başaracağız ve bu spor kompleksimizi İnegölümüz’e kazandıracağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.


21.8° / 9.5°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER