• BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

DEAŞ Şüphelisi Olarak Yakalandı! Altından Yasak Aşk Çıktı!

Suriye uyruklu bir kadın eşine “DEAŞ'a katılacağım, peşime düşmeyin” mesajı göndererek evden ayrıldıktan sonra İnegöl’de yakalanmıştı. Kadının terör örgütüne değil, ‘TikTok'ta tanıştığı adama kaçtığı ortaya çıktı.

Gündem 8.08.2020 18:07:00 0
DEAŞ Şüphelisi Olarak Yakalandı! Altından Yasak Aşk Çıktı!

Suriye’deki iç savaştan 5 yıl önce kaçarak Adana’ya yerleşen M.Ö. ile A.Ş. çiftinin arası son günlerde açıldı. A.Ş.’nin; “Çocuklarımı alır, Suriye’ye dönerim” tehdidi üzerine genç kadın, ayrılık kararından vazgeçti.

PEŞİME DÜŞMEYİN

M.Ö., sosyal medya uygulaması ‘TikTok’ta kendisi gibi Suriyeli olan ve Bursa’da yaşayan C.A. ile tanıştı. İkili kısa süre sonra yasak aşk yaşamaya başladı. C.A.’nın “Gel buraya, sana iş bulurum. Yeni bir hayat kurarız” teklifi üzerine M.Ö., çocuklarını da terk ederek Bursa’nın yolunu tuttu. Kendisini aramaması için de yolda eşine; “Ben DEAŞ’a katılacağım. Sakın peşime düşmeyin. Yoksa sizin için iyi olmaz” diye mesaj gönderdi.

İNEGÖL’DE YAKALANDI

Eşinin hayatından endişe eden A.Ş., polise başvurdu. İhbar üzerine harekete geçen Bursa Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu M.Ö DEAŞ şüphelisi olarak İnegöl Terminalinde Adana’ya giderken yakalandı. Yapılan sorgu esnasında DEAŞ’la bağlantısı bulunmadığını itiraf eden kadın, “Eşimle sorun yaşıyorduk. Ondan ayrılıp, C.A ile kendime yeni bir hayat kurmak istedim. Pişmanım.” Dedi.

 


18.5° / 9.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER