• BIST 100

    9885,15%1,73
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50

CÜNEYT BİÇER; İLERİDE SIKIŞACAĞIZ

TFF 2.Lig Beyaz Gurup’ta mücadele eden İnegölspor Ankara Demirspor ve Sancaktepe Futbol Kulübü maçlarının ertelenmesini fırsat bilerek taktik çalıştı.

Spor 25.11.2020 16:12:00 0
CÜNEYT BİÇER; İLERİDE SIKIŞACAĞIZ

Bordo beyazlı ekip Teknik Direktör Cüneyt Biçer gözetiminde gerçekleşen antrenmanda aktik çalıştı.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor maçını koronadan dolayı bay geçtik. Bu haftada Sancaktepe  maçı aynı şekilde geçecek. Maça göre plan ve programı yapmıştık ama evveli gün gelen haber doğrultusunda, programı değiştirmek zorunda kaldık. Bu bir parça bizim için iyi oldu. Yüklememizi yapmak için gerekli açığı kapatmak için bizim için bir avantaj gibi göründü ama ben hiçbir maçın ertelenmesinden yana değilim açıkçası. Çünkü ileride sıkışacağız gibi görünüyor. İnşallah o anlamda bu süreç ileride bize çok büyük sıkıntı yaratmaz. Ama genel anlamda hazırlıklarımız önümüzdeki Perşembe günü oynayacağımız Amed maçına göre planlanıyor gibi görünüyor şuanda. Ancak yine pazar günü oynayabiliriz düşüncemizde var. Hazırlığımız ona göre de gidiyor. Genel anlamda iyiyiz, eksiklikleri kapatıyoruz.

Oyuncular belirli noktalarda daha fazla motiveler. Açıkçası galibiyet iyi geldi. Daha iyi çalışıyorlar daha keyifli çalışıyorlar. Buda onlara sahanın içerisinde hem özgüven anlamında hem de daha iyi algılama daha iyi kendilerini geliştirme anlamında ve belli noktalarda yol kat etmelerine sebep oluyor. Bir süreç, bu süreç devam ediyor. Kovid bize ne kadar müsaade ederse o kadar oynayacağız. İnşallah ilk maçımıza sağlıklı bir şekilde çıkarız. Orada kazanacağımız puanlarla çıkışımızı devam ettirmek isteriz. Takımda şuanda herkes iyi. Dünden beri tam kadro çalışabiliyoruz diyebilirim.”


18.5° / 9.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER