• BIST 100

    9913,76%1,42
  • DOLAR

    34,01% -0,13
  • EURO

    38,05% 0,41
  • GRAM ALTIN

    2828,94% 0,94
  • Ç. ALTIN

    4604,04% 0,34

ÇİLEK MOBİLYA ÖZGÜN TASARIMLARIYLA FURNİSHİNGS & DESİGN İSTANBUL’DA

Bebek, çocuk ve genç odasında bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Çilek, MOSFED tarafından 19-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Furnishings & Design İstanbul’a üç yeni ürünüyle katılıyor.

Gündem 18.09.2024 13:20:00 0
ÇİLEK MOBİLYA ÖZGÜN TASARIMLARIYLA FURNİSHİNGS & DESİGN İSTANBUL’DA
Haberi Sesli Oku

 

Çocukların ve gençlerin hayallerine ilham veren ve özgün mobilya tasarımlarıyla bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Çilek, 19 Eylül tarihinde kapılarını açacak olan Furnishings & Design Istanbul’a (FDI) damga vurmaya hazırlanıyor. FDI’ın New Horizon Exhibition sponsoru olan Çilek’in standında Teddy Karyola, Koza Beşik ve Maceracı Karyola gibi yenilikçi ürünleri ziyaretçiler ile buluşacak.

 

Bebek, çocuk ve genç odasında bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Çilek, MOSFED tarafından 19-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Furnishings & Design İstanbul’a (FDI) üç yeni ürünüyle katılıyor. FDI’ın New Horizon Exhibition sponsoru olan Çilek’in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burcu Özbakır Tül de FDI Talks panelinde konuşmacı olarak yer alacak.

 

28 yıllık köklü geçmişe sahip Çilek, ödüllü tasarımlarını ve inovatif ürünlerini standında ziyaretçiler ile buluşturacak. Çilek’in Furnishings & Design İstanbul’daki eğlenceli standında, çocukların uyku arkadaşlarıyla birlikte uyuma alışkanlığından ilham alınarak geliştirilen Teddy Karyola, inovatif tasarımı ile bebeklerin uyandırılmadan taşınmasını sağlayan Koza Beşik ve doğa ile özgürlüğe düşkün çocukların vazgeçilmezi olmayı hedefleyen Maceracı Karyola gibi yenilikçi ürünler sergilenecek. 

 

AR-GE VE İNOVASYON ÖN PLANDA

5 kıtada, 50’den fazla ülkede 500’den fazla satış noktasında dayanıklı, fonksiyonel ve güvenli ürünleriyle bebek, çocuk ve genç odalarında dünyanın öncü markalarından biri olan Çilek, Ar-Ge ve tasarıma yaptığı yatırımlarla ön plana çıkıyor. Sektörün ilk Ar-Ge Merkezi’ni hayata geçiren Çilek, Ar-Ge Merkezi’nde yeni ürün geliştirmeden ürünün seri üretime alınmasına, kalite çalışmalarından üretim teknolojilerinin geliştirilmesine kadar birçok faaliyet yürütüyor. Özgün tasarımlarını, fonksiyonellik ve yenilikçilikle birleştiren Çilek, AB standartlarında güvenlik sertifikalarına sahip ürünler ve ileri teknolojilerle yaptığı çevre dostu üretim ile sektörde fark yaratıyor. Türkiye’nin ilk tasarım odaklı fuarı olarak mobilya sektörünün geleceğini şekillendirecek FDI’daki yerini alacak olan Çilek, çocukların düşlerini besleyen birbirinden eğlenceli ürünleriyle ziyaretçilerle buluşacak. 


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

21.1° / 14.8°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER

Devlet Bahçeli: Maskeli balo soytarılarına teslim edecek ülkemiz yok

Başkan Bozbey, "Kreşlerimizin sayısını çoğaltmayı hedefliyoruz"

KONUT SATIŞINDA YÜKSELİŞ!

YUMURTA ALIRKEN DİKKAT! ARTIK ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK…

Tavuk döner artık böyle satılacak! Yeni standart geliyor…

16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ!

Akdeniz'de korkutan deprem

Sorunsuz bir Bursa için Büyükşehir sahada

Başkan Bozbey, hemşeri dernekleriyle buluştu

MBB Encümeni Bilecik’te toplandı

Isınma giderleri arttı!

İkinci el otomobil almak isteyenler dikkat!

WhatsApp’a yeni özellik