• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

CHP’DEN İZMİR’DEKİ DEPREMZEDELERE ERZAK YARDIMI

CHP İnegöl İlçe Yönetimi tarafından, İzmir'deki depremzedelerin yaralarını sarmak için erzak kolileri hazırlanarak İzmir'e gönderildi.

Siyaset 25.11.2020 12:05:00 0
CHP’DEN İZMİR’DEKİ DEPREMZEDELERE ERZAK YARDIMI

Konu ile alakalı açıklama yapan CHP İlçe Sekreteri Bengül Kavlan şu ifadeleri kullandı;

FAY HATTI ÜZERİNDE BULUNAN BÜTÜN ŞEHİRLERDE RİSK ANALİZİ YAPILMALI
“30 Ekim'den bu yana tüm ülke olarak sahada hep birlikteyiz. Amacımız yaraları sarmak, İzmir'de bu afetin yıkıcı etkisini gidermek. Görev ayrımı yapmadan, afet bölgesine koşan tüm gönüller katkı sağlayarak her türlü hizmeti verme adına büyük bir çaba içerisinde oldu.  30 Ekim'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, deprem bölgesindeki çalışmalarıyla herkese örnek oldular. İzmir'de yaşanan bu deprem ile ülkemiz bir kez daha deprem gerçeğini hatırladı. Bu gerçek ilerleyen günlerde bir kez daha unutulacak, ancak bir sonraki yıkıcı depremde yeniden hatırlanacak.  Başta İstanbul olmak üzere fay hattı üzerinde bulunan bütün şehirlerde risk analizleri yapılmalı, ülke olarak depreme odaklanmalıyız.”

KOMİSYON KURARAK YARDIM ÇALIŞMASINA BAŞLADIK
“Bizler İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi olarak, İzmir için 30 Ekim’den buyana küçük bir çalışmanın içine girdik. Kurmuş olduğumuz komisyon eşliğinde deprem bölgesi için erzak kolileri hazırladık. Bizlerden desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize ve gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Olayın yaşandığı günlerde ki heyecanını kaybetmeden deprem gerçeğinin unutmaya başladığımız bu günlerde bizlere yardımcı olan kapısını çaldığımız bizleri geri çevirmeyen dostlarımıza da sonsuz teşekkürler.” Bu çalışmaya başladığımız günden itibaren komisyondaki arkadaşlarım ile Türkiye'nin örnek dayanışma içinde gönlünü İzmir'e vererek bir çalışma yürüttüğünü gördük. Toplumun bütün kesimlerinin bu hayatlara dokunmak için özveri içinde yardımcı olduklarını gördük. İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi'nin kurduğu komisyonda benim ile birlikte olan emeğini,  zamanını esirgemeyen;  Demet Erezcan, Zarife Salık, Hüseyin Çiçek ve Hayrettin Bulut arkadaşlarıma da çok teşekkürler.”

 


22.1° / 10.8°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER