10438,33%0,15
36,58% 0,09
39,99% 0,96
3430,10% 1,04
5554,59% 0,43
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında “Birlik ve Dayanışma Çayı” adıyla özel bir gece düzenledi. Oba Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, partiye yeni katılan üyelere rozet takdim edildi.
Geceye CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Parti Meclis Üyesi Canan Taşer, CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, Kadın Kolları Başkanı Emine Asuman Yaka ve çok sayıda kadın üye katıldı.
"Kadın Mücadelesi Güçlenerek Devam Edecek"
Etkinlikte konuşma yapan İlçe Başkanı Zemci Şahin, kadın hakları mücadelesinde hayatını kaybedenleri anarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Şahin, konuşmasında 31 Mart Yerel Seçimlerine de değinerek, “Partimiz büyük bir zafere imza attı. Yapılan anketlerde CHP birinci parti çıkmaktadır. Genel seçimlerde de büyük bir zafer kazanarak, gösterdiğimiz aday Cumhurbaşkanı olacaktır” ifadelerini kullandı.
Kadın Kolları Başkanı Emine Asuman Yaka ise kadınların siyasette daha güçlü bir şekilde yer alması gerektiğine vurgu yaparak, “Kadın dayanışmasıyla daha güçlü yarınlara ulaşacağız” dedi.
Gece boyunca kadın üyeler hem birlik ve beraberlik mesajları verdi hem de müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadı.