• BIST 100

    17717,55%-1,52
  • DOLAR

    47,16% 0,13
  • EURO

    53,99% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6093,56% 1,21
  • Ç. ALTIN

    9716,55% 0,28
Büyükşehir'den 'Fazıl Say İznik Türküsü’ konserine ulaşım kolaylığı
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 21 Haziran Cumartesi akşamı düzenlenecek olan ‘Fazıl Say İznik Türküsü’ dünya pöremiyerine vatandaşların rahat ulaşımını sağlayacak.
Bursa
20.06.2025 15:28
20.06.2025 15:29
Eyüp Yaşar
Büyükşehir
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?


BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, 21 Haziran Cumartesi akşamı düzenlenecek olan ‘Fazıl Say İznik Türküsü’ dünya pöremiyerine vatandaşların rahat ulaşım sağlayabilmesi amacıyla Acemler İstasyonu’ndan İznik Sahil Meydanı’na ücretsiz ring servisleri düzenleyecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say’a besteletilen İznik Türküsü (Ballad Of Nicaea) adlı eserin dünya prömiyeri, 21 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00’de İznik Sahil Meydanı’nda yapılacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konsere rahat ulaşımını sağlamak amacıyla BURULAŞ aracılığıyla ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Etkinlik günü, BursaRay Acemler İstasyonu’ndan İznik Sahil Meydanı'na saat 17.00 ile 19.00 arasında gidiş seferleri düzenlenecek. Saat 23.00 ile 00.00 arasında ise İznik Belediye Binası önünden BursaRay Acemler İstasyonu’na dönüş seferleri yapılacak. İznik içerisinde düzenlenecek ring seferleri ile Ayasofya Camii ve okullar bölgesinden de konser alanına ulaşım sağlanacak. Etkinliğe özel, ilçe içerisinde yaklaşık 2000 araçlık ücretsiz otopark alanı da kullanıma açık olacak.

Tüm müzikseverleri İznik’in eşsiz atmosferinde bu tarihi ana tanıklık etmeye davet eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’nın en değerli ilçelerinden olan İznik’in adını ‘yılın sanat olayı’ ile dünyaya duyurmanın gururunu yaşayacaklarını dile getirdi.





  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

İnegöl'de Zincirleme Kazaya Sebep Olan Ehliyetsiz Sürücüye 200 Bin TL Ceza

İnegöl'de TOKİ Konutları Yanında Korkutan Yangın! Alevler Son Anda Durduruldu..

İnegöl'e 18 Kilometrelik Yeni İmar Yolu Kazandırılıyor

Büyükşehir’den İnegöl’e 18 kilometre uzunluğunda yeni yol

İnegöl'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

FEVDER ve Köy Derneklerinden Kaymakam Ayhan Akpay'a Sondaj Projesi Ziyareti

İnegöl'de İki Araç Çarpıştı: Otomobil Orta Refüje Çıktı

Altın Mobilya Halk Dansları Yarışmasında Heyecan Başladı

Alanyurt Köy İçi Meydan Projesi Tamamlandı!

İmera Bu Akşam İnegöl'de Sahne Alacak! Başkan Taban'dan Davet