• BIST 100

    8838,60%2,13
  • DOLAR

    34,23% 0,06
  • EURO

    36,99% -0,05
  • GRAM ALTIN

    3024,41% 1,09
  • Ç. ALTIN

    5004,16% 0,19

Bursa'da suç örgütü çökertildi! Onlarca tutuklama

Bursa merkezli 4 ilde yapılan operasyon sonrası organize suç örgütü çökertildi. Gözaltına alınan 26 şüpheliden 23'ü tutuklandı.

Bursa 22.10.2024 17:53:00 0
Bursa
Haberi Sesli Oku

 

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Bursa merkezli 4 ilde elebaşı İ.Z.Z.'nin yaptığı organize suç örgütünü yapılan operasyonun ardından çökertti.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet kesici alet, 3 adet hassas terazi, 14 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, 38 adet Cumhuriyet altını, 51 adet çeyrek altın, para, cep telefonu ve sim kartı ele geçirildi. Operasyon sonucunda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 26 şüphelinin 23'ü tutuklanarak cezaevine teslim edilirken diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Bursa merkezli 4 ilde İl Jandarma Komutanlığımız tarafından düzenlenen operasyonlarda elebaşılığını İ.Z.Z'nin yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 26 şüphelinin 23'ü tutuklanarak Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilirken 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, insan ticareti, cinsel istismar, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatıldı. Operasyonlar sonucunda; 3 adet ruhsatsız tabanca 3 adet ruhsatsız av tüfeği 8 adet delici/kesici alet 3 adet hassas terazi 14 adet uyuşturucu kullanma ve öğütme aparatı Muhtelif miktarda uyuşturucu madde 38 adet Cumhuriyet, 51 adet çeyrek altın Çok miktarda Türk Lirası ile Çok sayıda cep telefonu, SIM kart ve belleğe el konuldu.

 


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

20.2° / 6.9°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER

İNEGÖLSPOR NECATİ ERKMEN İLE ANLAŞTI

GSS borcu olanlar dikkat! e-Devlet'i kontrol edin

Asgari ücret için rakam verdi!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in mezar yeri belli oldu! Türkiye'yi mi getiriliyor?

Adana'da ısıtıcı faciası!

Kartlı harcamada sert fren! 3 ay sonra bir ilk

Acı olay! Ailesini katletti..

Yenidoğan çetesinden sonra şimdi de stent çetesi!

Emekliye promosyon yarışı hızlandı!

Başkan Bozbey'den Bursalılara 'Cumhuriyet Bayramı' çağrısı

İnegöl Halk Dansları Ekibi Dünya 1’incisi Oldu

Bursa'da suç örgütü çökertildi! Onlarca tutuklama

Özgür Özel'den 'Öcalan' yanıtı: 'Bahçeli'nin söylemesiyle olmaz'

Bahçeli'den Öcalan çağrısı