-
BIST 100
18040,06%2,67
-
DOLAR
44,82% 0,23
-
EURO
52,75% -0,09
-
GRAM ALTIN
6965,35% 1,07
-
Ç. ALTIN
11213,84% 1,54
BURSA – Bursa’da 2025-2026 eğitim öğretim yılının birinci dönemi karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi.
Türkiye genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Türkiye genelinde 18 milyon öğrenci, Bursa’da ise 2 bin 89 okulda 652 bin 666 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i temsilen Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız da Şerife Bacı Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Törene, Bursa Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Osmangazi Kaymakamı Ali Partal ve belediye başkanları da katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan sergiyi de gezen Başkanvekili Saldız, öğretmenlerle sohbet ederek, çocuklara karne hediyesi dağıttı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu söyleyen Başkanvekili Saldız, “Çocuklarımıza her zaman destek oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Tüm öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller diliyorum, Önümüzdeki dönemde de başarılar diliyorum” dedi.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
İnegöl’de Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Yağış Uyarısı Geldi!
-
İnegöl Belediyesi’nden Personeline “Sağlıklı Dijital Yaşam Ve Ekran Kullanımı Yönetimi” Eğitimi
-
Zabıtadan Güzellik Salonlarına Denetim
-
İnegöl’de Sahte İçki Operasyonu! 436 Litre Ele Geçirildi
-
İMOS Başkanı Turgut: Afrika pazarı hareketleniyor, yeni alıcılar İnegöl’de







