-
BIST 100
18040,06%2,67
-
DOLAR
44,82% 0,23
-
EURO
52,75% -0,09
-
GRAM ALTIN
6965,35% 1,07
-
Ç. ALTIN
11213,84% 1,54
Nilüfer’de etkili olan yağışların ardından su seviyesinin yükselmesi sonucu mahsur kalan aile, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.
Ulubat Gölü’nde Su Seviyesi Yükseldi
Olay, Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı Mahallesi’nde meydana geldi. Yağışların ardından Ulubat Gölü çevresinde su seviyesinin yükselmesiyle birlikte göl yakınındaki bir tarla içerisindeki evde yaşayan aile taşkın riski nedeniyle mahsur kaldı.
Bölgedeki su baskını nedeniyle karadan ulaşımın zorlaştığı öğrenildi.
Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı Müdahale Etti
İhbar üzerine harekete geçen Bursa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri, botla bölgeye ulaştı.
Gerçekleştirilen operasyon sonucunda mahsur kalan aile güvenli şekilde tahliye edilerek güvenli bölgeye sevk edildi.
Can Kaybı Yaşanmadı
Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Yetkililer, Nilüfer taşkın riskine karşı bölgede tedbirlerin sürdüğünü ve su seviyesinin yakından takip edildiğini bildirdi.
Özellikle göl çevresinde yaşayan vatandaşların, olası su yükselmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
İnegöl’de Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Yağış Uyarısı Geldi!
-
İnegöl Belediyesi’nden Personeline “Sağlıklı Dijital Yaşam Ve Ekran Kullanımı Yönetimi” Eğitimi
-
Zabıtadan Güzellik Salonlarına Denetim
-
İnegöl’de Sahte İçki Operasyonu! 436 Litre Ele Geçirildi
-
İMOS Başkanı Turgut: Afrika pazarı hareketleniyor, yeni alıcılar İnegöl’de







