• BIST 100

    10775,16%0,72
  • DOLAR

    42,34% 0,08
  • EURO

    49,18% 0,23
  • GRAM ALTIN

    5464,06% -0,57
  • Ç. ALTIN

    9189,23% 0,00

Bursa Osmangazi’de Çıkan Yangında 78 Yaşındaki Kazım Kaya’nın Cansız Bedeni Bulundu

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Alacahırka Mahallesi’nde çıkan yangında ulaşılamayan 78 yaşındaki Kazım Kaya’nın cansız bedenine soğutma çalışmaları sırasında ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bursa 18.11.2025 12:47:00 0
Bursa Osmangazi’de Çıkan Yangında 78 Yaşındaki Kazım Kaya’nın Cansız Bedeni Bulundu
Haberi Sesli Oku

 

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangında, ulaşılamayan 78 yaşındaki ev sahibi Kazım Kaya’nın cansız bedenine ulaşıldı. Yangın, Uludağ eteklerinde bulunan Alacahırka Mahallesi Kuştepe mevkiindeki iki katlı evde meydana geldi.

Dar sokaklar ve bitişik nizam yapılar nedeniyle kısa sürede büyüyen alevler, hızla bitişikteki başka bir eve sıçradı. Mahalle sakinlerinin büyük panik yaşadığı olayda, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yoğun çaba harcayarak yangını kontrol altına aldı.

Yangın sırasında kendisine ulaşılamayan Kazım Kaya için arama çalışmaları devam ederken, ekipler soğutma çalışmaları sırasında Kaya’nın cansız bedenine ulaştı. Enkazda ve çevresinde yapılan detaylı araştırmanın ardından, Kaya’nın naaşı gece saat 03.00 sıralarında bulundu.

Olayın duyulmasıyla mahallede büyük üzüntü yaşanırken, yangının çıkış nedeni itfaiye ve polis ekiplerinin incelemeleri sonucu netlik kazanacak. Soruşturma ise çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Haber Editörü

Eyüp Yaşar

20.6° / 10°