• BIST 100

    9147,47%0,42
  • DOLAR

    34,25% 0,03
  • EURO

    37,63% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2927,94% 0,23
  • Ç. ALTIN

    4882,45% -0,34

Bursa Büyükşehir’de eğitim desteği başvuruları başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki ve teknik Anadolu lisesi ve üniversite öğrencilerine sağladığı ‘BURSKOOP Eğitim Desteği’ için başvurular, 7-14 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek.

Bursa 7.10.2024 16:59:00 0
Bursa Büyükşehir’de eğitim desteği başvuruları başlıyor
Haberi Sesli Oku

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki ve teknik Anadolu lisesi ve üniversite öğrencilerine sağladığı ‘BURSKOOP Eğitim Desteği’ için başvurular, 7-14 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek. Başvurular, www.burskoop.com internet adresinden online olarak yapılacak.

Sanayi kenti Bursa’nın ara kademe eleman ihtiyacını karşılamak için meslek liselerine de eğitim desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminde üniversite öğrencileri ile mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencileri için vereceği BURSKOOP Eğitim Desteği’ne başvurular başlıyor. Başvurular, 7-14 Ekim tarihleri arasında www.burskoop.com internet adresinden online olarak yapılacak. Başvuru sürecinde istenecek belgelere, başvuru şartlarına ve başvurunun nasıl yapılacağına dair bilgilere öğrenciler yine BURSKOOP’un internet sitesinden ulaşabilecek.
www.burskoop.com internet adresinden online olarak alınan başvurular, belirlenen kriterlere göre incelenecek ve kriterleri sağlayan öğrencilere BURSKOOP Eğitim Desteği sağlanacak. Başvuru yapan öğrenciler, sonuçlarını incelemeler tamamlandıktan sonra kişisel BURSKOOP hesaplarından görebilecek.

Sosyal belediyecilik ilkesi ile Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşımak için çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eğitimin her alanında öğrencilere ve velilere destek olduklarını belirtti. Yeni eğitim ve öğretim yılında üniversite öğrencilerine ve mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğrencilerine eğitim desteği vereceklerini ifade eden Başkan Bozbey, belirlenen kriterlere uyan tüm öğrencilere desteğin verileceğini ifade etti. BURSKOOP’un internet sitesinden belirlenen tarihler arasında başvuruların yapılmasını isteyen Başkan Bozbey, sonuçların kısa sürede açıklanarak öğrencilere bildirileceğini dile getirdi.


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

25.7° / 14.8°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER

Elektrik ve doğal gaza 3 ay zam yapılmayacak

Ticaret Bakanlığı'ndan ekmek zammıyla ilgili açıklama!

Haksız Fiyat Artışına Geçit Yok

Sıla bebekten acı haber! Hayatını kaybetti

Discord kapatılacak mı? Bakan açıkladı

Büyükşehir zabıta ekiplerinden seyyara geçit yok

Bursa Büyükşehir’de eğitim desteği başvuruları başlıyor

Başkan Bozbey, “Hatay Ulu Cami‘yi haziran 2026’da bitireceğiz”

Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam gelebilir!

ÇİLEK MOBİLYA’NIN YENİ SALLANIR ANNE YANI BEŞİĞİ İLE BEBEKLERE HUZUR, ANNELERE KONFOR!

Ismarlama anket iddiası!

REKOR ZAM KAPIDA!

Emeklilerin 3 aylık alacağı zam farkı netleşti!

9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacak! Başvurular ne zaman? Şartlar neler?

Bölücü terör örgütüne ağır darbe!