-
BIST 100
17375,05%2,41
-
DOLAR
44,60% 0,11
-
EURO
52,35% 0,46
-
GRAM ALTIN
6811,84% -0,26
-
Ç. ALTIN
10994,46% 0,29
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan yönetim değişikliğinin ardından dikkat çeken bir atama gerçekleşti. Mustafa Bozbey’in tutuklanmasının ardından başkanvekilliğine seçilen Şahin Biba, yönetim kadrosunda değişikliklere başladı.
Özel Kalem Müdürlüğü’ne Yeni İsim
Başkanvekili Biba’nın ilk hamlelerinden biri Özel Kalem Müdürlüğü’nde oldu. Bu kapsamda, daha önce görevden alınan Cihangir Erol Almaç, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü olarak göreve getirildi.
Seçim Öncesi Görevden Alınmıştı
Almaç, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü görevinden alınmıştı. Yapılan yeni atama ile birlikte yeniden belediye yönetiminde önemli bir pozisyona getirilmiş oldu.
Yönetimde Yeni Dönem Sinyali
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen bu değişiklik, yeni yönetimin kadro yapılanmasına dair önemli bir adım olarak değerlendirilirken, önümüzdeki günlerde başka görev değişikliklerinin de yaşanabileceği ifade ediliyor.
-
A+Buyut
-
A-Kucult







