-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi için Ramazan ve Kurban Bayramı'nda verilecek olan bayram ikramiyesi 4 bin TL olarak açıklandı. Emeklilerin gözü şimdi bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağına çevrildi.
AK Parti grup toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ikramiyelerin ne zaman hesaba yatacağını açıkladı.
BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?
AK Parti grup toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ikramiyelerin ne zaman hesaba yatacağını açıkladı. Işıkhan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Abdullah Bey açıkladı, şimdi Meclis'te inşallah gündeme gelir. SGK olarak kısa sürede ödemek için hazırız. Meclis'ten geçer geçmez ödemelerimizi gerçekleştireceğiz.
Bayram ikramiyeleri 27-28 Mart tarihlerinde emeklilerin hesabına yatırılması planlanıyor.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
-
İnegöl Mezitler’de Minibüs Devrildi: Sürücü Yaralandı
-
İnegöl’de Modifiyeli Araç Cezalarına Tepki Yürüyüşü
-
İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanı Lokman Yurdigül’den Kadir Gecesi Mesajı
-
İnegöl AVM 15. Yılında Küresel Başarılarıyla Bölgenin Gururu Oldu
-
İnegöl’de Bayram Öncesi Mezarlıklarda Çiçek Dağıtılacak







