• BIST 100

    17707,19%0,67
  • DOLAR

    47,71% 0,01
  • EURO

    55,18% 0,00
  • GRAM ALTIN

    6662,47% 0,04
  • Ç. ALTIN

    10631,11% -0,02
Başkan Vekili Biba: "Şehir Hastanesi otoparkı bu ay hizmete açılacak"
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Bursa Şehir Hastanesi’nde vatandaşın otopark ihtiyacına çözüm üretecek çalışmaları yerinde inceledi ve yeni otoparkın bu ay içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.
Spor
6.08.2026 16:43
6.08.2026 16:45
Eyüp Yaşar
Başkan Vekili Biba: "Şehir Hastanesi otoparkı bu ay hizmete açılacak"
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

 


Reklam

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen, Bursa Şehir Hastanesi’nde tespit edilen araç parklanma sorununa çözüm olacak çalışmalarda sona gelindi. Şahin Biba başkanlığında belediye bürokratlarından oluşan heyet, çalışmaları yerinde inceledi. Heyette Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Salih Metin ile AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan da yer aldı.


Reklam

ŞEHİR HASTANESİ’NDE OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR


Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, proje kapsamında sürdürülen zemin hazırlıkları, dolgu ve altyapı imalatları hakkında proje yetkililerinden bilgi aldı. Vatandaşlardan bölgede otopark ihtiyacına yönelik yoğun talepler geldiğini belirten Başkan Vekili Şahin Biba, Başhekim Doç. Dr. Salih Metin ile yaptıkları görüşmelerde konuyu ayrıntılı şekilde değerlendirdiklerini ve sorunu kısa sürede çözmek için söz verdiklerini hatırlattı.

Verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Vekili Biba, “Ekiplerimiz yaklaşık 31 bin 500 metrekarelik alanda yoğun bir çalışma yürütüyor. Zemin hazırlıkları, dolgu ve altyapı imalatları hızla devam ediyor. İşlemler tamamlandığında 1.250 araç kapasiteli yeni açık otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ağustos ayı sona ermeden alanı kullanıma açmayı hedefliyoruz. Böylece hastalarımızın, hasta yakınlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın yaşadığı otopark sorunu büyük ölçüde ortadan kalkacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin ihtiyaçlarını sahada tespit ediyoruz. Kurumlarımızla istişare içinde hizmet üretiyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Turgutalp Kentsel Dönüşümün 1. Etabında Hedef 2027

İnegöl'e yapılacak nikah ve etkinlik salonları projesinin bugün temeli atılacak

Rüzgar Bayrakları Birbirine Doladı, Duyarlı Genç İtfaiyeden Yardım İstedi

Alper Taban’dan Yangın Uyarısı: “Hep Birlikte Önlem Alalım”

İnegöl’de Yeni Haftada Hava Nasıl Olacak?

İnegöl'de Orman Yangını Paniği! Yoğun Dumanlar Görüldü

İnegöl'de 3 Katlı Binanın Odunluğunda Yangın Çıktı

Cerrah'ta Korkutan Yangın! Çatı Katı Kullanılamaz Hale Geldi

Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği Atlı Binicilik Merkezi Oluyor

Büyükşehir'den İnegöl'e ulaşım hamlesi

Reklam
Reklam
Reklam