• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,49% 0,15
  • EURO

    34,69% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2487,54% 1,04
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

ALİ DOĞRU’DAN DÖNEM SONU MESAJI

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru 2020-2021 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu için mesaj yayınladı.

Eğitim 22.01.2021 18:09:00 0
ALİ DOĞRU’DAN DÖNEM SONU MESAJI

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru’nun mesajı şu şekilde:
“İçinde bulunduğumuz salgın süreci sebebiyle uzaktan gerçekleştirdiğimiz zor bir eğitim öğretim dönemini hep birlikte geride bıraktık. Sizler evlerinizden derslere katılırken okulunuzun, öğretmenlerinizin ve arkadaşlarınızın özlemini çektiniz. Bazen yoruldunuz, farkındayız. Biz öğretmenleriniz ise her zorluğun ardında muhakkak bir kolaylığın olduğuna inanarak umutla her sabah sizin ışıltılı gözlerinizi bekledik ekran başında. Yeni bilgilerle yepyeni dünyalara açıldık birlikte. Yeri geldi karşılıklı şarkılar söyledik, yeri geldi size masallar anlattık, yeri geldi birlikte okuduğumuz kitapların kahramanları üzerine konuştuk. Tarihte benzerine az rastlanacak bu sıkıntılı günleri ailelerinizle birlikte uzaktan da olsa sizden kopmadan, sizi hayata sımsıkı bağlamaya çalışarak geçirmeye gayret ettik.”

“Her gün yeni sabaha heyecanla uyanmanızı istedik. Çünkü sizler, bu güzel vatanımız için birer umut ışığısınız. Yüzünüzdeki gülücükler hiç eksik olmasın istedik. Çünkü sizin yüzünüzdeki o güzel gülücükler, bu aziz milletin yarınlara olan inancına güç vermektedir. Evet zor ama bir o kadar da bize güç veren azminizle bir uzaktan eğitim dönemini bitirdik. Bugün üç haftalık bir tatile giriyorsunuz. Bu süreyi ailenizle birlikte dinlenerek ve bol bol kitap okuyarak geçirmenizi istiyoruz sizden. Sizin okulları dolduracağınız, sınıfları süsleyeceğiniz günleri biz çok özledik. O güzel günlerin yakın olduğuna inanıyoruz. Sizi seviyoruz çocuklar, hem de çok.”

“Bu süreçte öğretmenlerimizle iş birliği içerisinde eğitim-öğretim faaliyetlerimize ciddi bir destek verdiniz. Gayretiniz, özveriniz ve anlayışınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Millet olarak büyük bir dayanışma içerisinde olduğumuz şu dönemde azminiz ve fedakarlığınızın takdire şayan olduğunu evvela belirtmek isterim. Bu güzel ülkenin aydınlık yarınları için gayreti elden bırakmadan çalıştınız. İnanıyorum ki bu çabanız, ileride memleketi emanet edeceğimiz yavrularımızın berrak dimağlarına birer vatan ve insan sevgisi tohumu olarak serpilmiştir.”

“Kıymetli Meslektaşlarım! Okullarınızdan ve öğrencilerinizden uzakta kaldığınız bu zorlu günlerde çocuklarımıza uzattığınız o öpülesi eller, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu güzel sözünü hatırlattı bana: "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. Yarınlara olan sarsılmaz inancımızla ve dipdiri bir umutla hepinize iyi tatiller diliyorum.”


21.8° / 9.5°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER