• BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18

AK Parti Genel Merkezinde değişim rüzgârları esmeye başladı…

AK Parti’de değişim rüzgârı yönünü Söğütözü’ne çevirdi. Genel merkez vitrininde büyük oranda bir değişimin yaşanacağı, parti koridorlarında konuşulmaya başlandı.

Siyaset 13.07.2024 15:47:00 0
AK Parti Genel Merkezinde değişim rüzgârları esmeye başladı…
Haberi Sesli Oku

 

AK Parti’de, 31 Mart yerel seçimleri sonrası yaşanan oy kaybı, değişim taleplerini güçlendirmişti. Haziran ayının sonunda yapılan kampta da parti içinde değişim kararı alınmış, bunun ilk aşamasında ilk başkanlıklarında değişimler yaşanmıştı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILIKLARINDA BÜYÜK DEĞİŞİM
Şimdi bu değişim rüzgârının yönü Genel Merkez’e çevrildi. Millî Gazete’nin AK Parti koridorlarından ulaştığı kulislere göre, Ağustos ayında bir vitrin değişikliğine gidilmesi ve partinin genel başkan yardımcılıklarının büyük bir bölümünde değişiklik bekleniyor.

SEÇİM, TEŞKİLAT BAŞKANLIKLARI LİSTENİN BAŞINDA
Hangi genel başkan yardımcılarının değişeceği yönünde de AK Parti kulislerinde hareketlilik yaşanıyor. Buna göre, teşkilat, seçim işleri, sivil toplum ve halkla ilişkiler, yerel yönetimler, sosyal politikalar başkanlıklarında değişime kesin gözüyle bakılıyor.

GENEL MERKEZ DEĞİŞİMİ KABİNEYİ DE ETKİLEYECEK
Genel başkan yardımcılıklarında gidilecek değişimin kabineyi de etkilemesi bekleniyor. Genel Merkez değişiminin ardından yeni yasama yılı yani Ekim ayı öncesinde kabinede de birçok bakanlıkta değişime gidilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

KAYNAK: MİLLİ GAZETE


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

25.9° / 16.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER