10208,76%-1,56
41,79% 0,15
48,73% -0,27
5724,11% -1,68
9886,33% 1,99
AK Parti Bursa İl Teşkilatı’nda yapılan yeni görevlendirmeler kapsamında, Harmancık İlçe Başkanlığına Serdar Yılmaz, Büyükorhan İlçe Başkanlığına ise Ömer Arı atandı.
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, yapılan atamalarla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Teşkilatımızla yaptığımız temayülün ardından, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızda gerçekleştirilen mülakat ve değerlendirmeler neticesinde Harmancık İlçe Başkanlığına atanan Serdar Yılmaz’a ve Büyükorhan İlçe Başkanlığına atanan Ömer Arı’ya yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Bursamıza ve teşkilatımıza hayırlı olsun.”
Ankara programı kapsamında AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ’yı ziyaret eden Başkan Gürkan, ardından Bursa milletvekilleriyle TBMM’de bir araya geldi.
Heyet, görüşmelerde hem teşkilat çalışmaları hem de Bursa’da yürütülen ve planlanan projeler üzerine istişarelerde bulundu.
Bursa heyeti, ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek, ulusal ekonomi ve kalkınma politikaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
İl Başkanı Davut Gürkan, yeni ilçe başkanlarıyla birlikte, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Sorumlusu Selman Özboyacı, Genel Merkez Bursa İl Koordinatörü Şahin Tin ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Esgin’i de ziyaret etti.
Ankara temaslarının ardından değerlendirmede bulunan Başkan Gürkan, teşkilat birlikteliğine dikkat çekerek şunları söyledi:
“AK kadrolar inancını davasından, gücünü milletinden alır. Her bir ilçemiz davamızın en güçlü halkalarıdır. Yeni görevlendirmelerle birlikte teşkilatımızın enerjisini ve sahadaki gücünü daha da artıracağız.
Milletimizin beklentileri doğrultusunda, Bursamız ve Türkiyemiz için daha da artan bir motivasyonla çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”
Gürkan, sözlerinin sonunda desteklerinden dolayı Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ’ya, Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’e ve milletvekillerine teşekkür etti.