• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

ADLİYEDE KORİDORLAR KAPATILIP ODALAR OLUŞTURULMAKTA!

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, İnegöl Adliyesinde yer sıkıntısı olduğu için koridorların kapatılıp odalar oluşturulduğunu ifade etti.

Siyaset 2.08.2021 14:46:00 0
ADLİYEDE KORİDORLAR KAPATILIP ODALAR OLUŞTURULMAKTA!

Eroğlu, hastane ile ilgili eksikleri dile getirdiği basın açıklamasında benzer bir durumunun adliye binasında da yaşandığını belirtti. Eroğlu, uzun vadeli yapılmayan yatırımların kısa sürede atıl duruma geldiğini vurguladı.
Eroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

 

KORİDORLAR KAPATILIP ODALAR OLUŞTURULUYOR
"Kısa vadeli düşünülerek günü kurtarma amaçlı yapılan yatırımların hepsi bugün birer birer atıl duruma geliyor. Benzer sorun maalesef yeni yapılan adliye binasında da yaşanmaktadır. Adliyede yeni açılan birimler için yer sıkıntısı olduğundan şu an koridorlar kapatılarak odalar oluşturulmaktadır. Bu yapılan ek alanların mevcut imar mevzuatına uygun olup olmadığını da şu aşamada bilmiyoruz.”

 

İSTİŞAREYİ TABANA YAYIN
“Bu sebeple başta İnegöl Milletvekilimiz olmak üzere tüm idarecilerimize sesleniyoruz: Günü kurtarmak, sırf yapmış gibi olmak için değil, uzun vadeli olarak sorunlara çözümler bulmak için kafa yorun. Bunu da tek başınıza veyahut da etrafınızdaki iki üç kişinin görüşüyle yapmayın. İstişareyi tabana yayın. Bir proje yapacaksanız veya bir sorun varsa siyasi partiler olarak bizlere, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve en önemlisi idareden bağımsız çalışan liyakat sahibi bilirkişilere danışın. Böyle yapıldığı zaman yapılan işlerde isabetli sonuçlar alınacağını unutmayın.”


15.9° / 7.3°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER