• BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

KARANLIK OYUNLAR AMACINA ULAŞAMAYACAKTIR!

Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Durmuş, 15 Temmuz yıl dönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Siyaset 14.07.2020 20:51:00 0
  KARANLIK OYUNLAR AMACINA ULAŞAMAYACAKTIR!

Durmuş yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

KARANLIK OYUNLAR AMACINA ULAŞAMAYACAKTIR

“Milli İradenin tecellisinin sene-i devriyesinde yeniden belirtmek isterim ki, bizler birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece bu ülke üzerinde oynanan karanlık oyunlar, hiç bir zaman amacına ulaşmayacaktır. 15 Temmuz, bu birlik ve beraberlik duygusunun zirveye ulaştığı, milli iradenin tüm benliği ile hainlerin önüne dikildiği bir kahramanlık destanıdır. Ayrıca dünyaya demokrasi dağıttığını iddia eden sözde egemenlerin, demokrasi adına 15 Temmuz'dan alması gereken büyük bir ders olduğu aşikardır.”

DAİMA TETİKTE VE UYANIK OLMALIYIZ

“Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkesine ihanet içerisinde bulunan hainlerin bertaraf oluşu, gönül coğrafyamızda nasıl sevinç ve takdirle karşılanmışsa, biliyoruz ki her fırsatta ülkemize tuzak kuranlar tarafından uğranmış, müstahak bir hezimettir. Bu vesile ile 15 Temmuz’da vatanın bekası için şehit düşen canlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. O gece Cumhurbaşkanı’mızın çağrısıyla sokakları dolduran, gazilik mevkiine ulaşan ve ülkesine yapılan ihanete karşı duran tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yaşadığımız acıları hatırımızdan çıkartmadan, unutmamamız gereken en önemli husus ise, her daim bıkmadan usanmadan, daima tetikte ve uyanık olmak olduğunu hatırlatarak, böylesi ihanet ve alçaklıkları bir daha yaşatmamasını Rabbimden temenni ediyorum.”


21.8° / 9.5°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER