İbrahim Dağaşan: “Bu Sadece Bir Başlangıç”

İnegölspor’un yeni Teknik Direktörü İbrahim Dağaşan, deplasmanda 1461 Trabzon Futbol Kulübü karşısında alınan 2-1’lik galibiyeti değerlendirdi.

İnegölspor 16.12.2024 16:25:00 0
 İbrahim Dağaşan: “Bu Sadece Bir Başlangıç”
Haberi Sesli Oku

 

İnegölspor’un yeni Teknik Direktörü İbrahim Dağaşan, deplasmanda 1461 Trabzon Futbol Kulübü karşısında alınan 2-1’lik galibiyeti değerlendirdi. Dağaşan, galibiyetin önemine vurgu yaparken, oyuncularına ve teknik ekibe teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Maç sonrası gazetecilere konuşan Dağaşan, takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnuniyet duyduğunu belirtti:
"Çok mutluyum. Gerçekten bunu iliklerime kadar hissediyorum. İlk geldiğim gün de aynı şeyi söylemiştim. Büyük emekleri olan Sinan hocaya ve Necati hocaya teşekkür ederim. Çok yetenekli, ruhları tertemiz bir oyuncu grubuna sahibim."

Göreve gelişinin üzerinden yalnızca üç gün geçtiğini hatırlatan Dağaşan, takımıyla kısa sürede iyi bir sistem oturttuklarını dile getirdi:
"Uzun yıllardır inandığım 3-4-1-2 sistemini bugün uygulamaya çalıştık. İlk maçımıza sadece üç antrenmanla çıktık ama bunu sahaya yansıtmayı başardık. Çok şükür kazanmamız gereken maçı kazandık. Daha iyi futbol oynayacağımıza eminim. Bu sadece bir başlangıç."

Teknik Direktör Dağaşan, açıklamalarını taraftar, yönetim ve oyunculara teşekkür ederek noktaladı:
"Oyuncularımla gurur duyuyorum. Onlara teşekkür ederim. İnegöl’den buraya kadar gelen taraftarlarımıza da minnettarım. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza bana evime dönme fırsatı verdikleri için ayrıca teşekkür ederim."

İnegölspor, bu sonuçla galibiyet serisi için umut tazelerken, Dağaşan yönetiminde takımın göstereceği performans şimdiden merak konusu oldu.


Haber Editörü

Eyüp Yaşar

  • BIST 100

    9719,81%-0,89
  • DOLAR

    35,90% -0,09
  • EURO

    37,42% 0,21
  • GRAM ALTIN

    3313,16% 0,83
  • Ç. ALTIN

    5311,24% 1,24

Çarşamba

4.5 °

Perşembe

3.6 °

Cuma

5.2 °