Menü İnegöl Yerel Haber | İnegöl'den Haberiniz Olsun!
Tarih: 04.06.2026 09:25
Samsun'da Fabrikada Facia: Elektrik Akımına Kapılan 3 İşçi Hayatını Kaybetti

Samsun'da Fabrikada Facia: Elektrik Akımına Kapılan 3 İşçi Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgilere göre olay, Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren bir demir çelik fabrikasının atık suyu toplama bölümünde meydana geldi. Bölgede bulunan su pompasında meydana gelen arızayı gidermek için çalışma yapan işçiler Naci Gezer, Mustafa İnanç ve Yusuf Çekiç, henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı.

İhbar Üzerine Ekipler Sevk Edildi

Olayın ardından çevredeki çalışanların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, işçileri kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Acı Haber Sağlık Ekiplerinden Geldi

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, elektrik akımına kapılan üç işçinin de yaşamını yitirdiği belirlendi. İşçilerin hayatını kaybettiğinin tespit edilmesi üzerine fabrikada ve yakınları arasında büyük üzüntü yaşandı.

Soruşturma Başlatıldı

Hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayın kesin nedeninin belirlenmesi için ilgili kurumlar tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Türkiye'yi yasa boğan iş kazasıyla ilgili incelemeler sürerken, iş güvenliği tedbirleri bir kez daha gündeme geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —