Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirdiği grup toplantısı, parti teşkilatları tarafından yakından takip edildi. Toplantıda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Özel'in konuşmasını, İnegöl'den katılan CHP İnegöl Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çiçek ile CHP İnegöl İlçe Sekreteri Saniye Şimşek de yerinde takip etti.
TBMM'de gerçekleştirilen CHP Grup Toplantısı'nda konuşan Genel Başkan Özgür Özel, parti gündemine ve ülke siyasetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özellikle CHP'de son dönemde yaşanan gelişmelere yönelik mesajları dikkat çekti.
Konuşmasında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Özgür Özel, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:
"Kemal Bey'e bugün bu tarihi kararı almasını, ülkeyi ve partiyi bu cenderede tutmamasını davet ediyorum."
Özel'in açıklamaları toplantı salonunda bulunan partililer tarafından ilgiyle takip edildi.
Konuşmasının sonunda partinin geleceğine ilişkin kararlı mesajlar veren Özgür Özel, CHP'nin iktidar hedefini vurgulayarak şu sözleri dile getirdi:
"Bu partiyi öyle ya da böyle alacağız, açacağız ve bu partiyi iktidar yapacağız. Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız."
Özel'in bu sözleri salonda uzun süre alkışlandı.
CHP İnegöl Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çiçek ve CHP İnegöl İlçe Sekreteri Saniye Şimşek de grup toplantısına katılarak Genel Başkan Özgür Özel'in açıklamalarını yerinde takip etti.
Parti teşkilatlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Türkiye'nin farklı illerinden gelen partililer de hazır bulundu.
Özgür Özel'in grup toplantısında verdiği mesajların ardından CHP'de yaşanacak gelişmeler ve parti yönetiminden gelecek yeni açıklamalar siyaset gündeminin önemli başlıkları arasında yer almaya devam ediyor.