İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, sanayi bölgesinde devam eden altyapı çalışmalarının 14-18 Ekim tarihlerinde yapılacak MODEF Fuarı başlamadan önce tamamlanması gerektiğini söyledi.
İnegöl mobilya sektörünün dünya vitrinine çıkacağı MODEF Fuarı için hazırlıkların hızla sürdüğünü belirten Ayhan, şehrin bütün kurumlarıyla fuara hazırlanması gerektiğini vurguladı. Ayhan açıklamasında şunları söyledi:
"14-18 Ekim tarihleri arasında MODEF fuarını gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği'ni ziyaretimizde de dile getirmiştim. Biz İnegöl olarak bu fuara giriyoruz. Tüm kurumlarımız bu fuarın bir parçası. Şehrimiz tertemiz olsun, yollarımız bakımlı olsun, mağazalarımız adeta düğün hazırlığı gibi bu fuara hazırlansın. Çünkü fuara gelen misafirler sadece stantları gezip gitmiyor, aynı zamanda şehrimizi, caddelerimizi, AVM'lerimizi de dolaşıyorlar. Bu yüzden fuara sadece 140-150 firma değil, bütün İnegöl giriyor."
Geçmiş yıllarda fuar haftasında devam eden altyapı çalışmalarının sıkıntılara yol açtığını hatırlatan Ayhan, aynı sorunların tekrar yaşanmaması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Ayhan, "Üyelerimizden bize en çok iletilen konu, sanayide yolların toz toprak içinde olması. Fuar döneminde bu görüntülerin oluşmasını istemiyoruz. Gelen misafirlerimiz şehrimizden olumsuz değil, olumlu izlenimlerle ayrılsın ve tekrar gelsinler. Gerekirse asfaltlama çalışmaları yapılsın, fuar haftasında bir süre ara verilsin, ardından yeniden devam edilsin. Ama o hafta bu görüntüler olmamalı" diye konuştu.