Menü İnegöl Yerel Haber | İnegöl'den Haberiniz Olsun!
Tarih: 14.08.2026 15:14
Kozluca Alt Geçidi'nde Kavga! 1 Kişi Hastanelik Oldu

Kozluca Alt Geçidi'nde Kavga! 1 Kişi Hastanelik Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 

İnegöl Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca Alt Geçidi mevkiinde iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Darp edilen kişi hastaneye kaldırılırken, diğer şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İnegöl'de iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca Alt Geçidi mevkiinde yaşanan olayda darp edilen bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Tartışma Kısa Sürede Kavgaya Dönüştü

Edinilen bilgilere göre, iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa süre içerisinde büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi darp sonucu yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Yaralının sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Kavgaya karışan diğer kişi ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri olayın çıkış nedenini belirlemek için tahkikatını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 




Orjinal Habere Git
Kozluca Alt Geçidi'nde Kavga! 1 Kişi Hastanelik Oldu Kozluca Alt Geçidi'nde Kavga! 1 Kişi Hastanelik Oldu
— HABER SONU —