Bursa'nın Mudanya ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan İnegöllü Piyade Uzman Çavuş Emre Zeyrek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Kazada ağır yaralanmasının ardından hastanede tedavi altına alınan genç asker, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Acı haber, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.
Piyade Uzman Çavuş Emre Zeyrek için bugün öğle namazının ardından İnegöl'ün Yeniceköy Mahallesi'nde askeri tören düzenlenecek.
Kılınacak cenaze namazının ardından Zeyrek'in naaşı, mahalle mezarlığında dualarla toprağa verilecek.
Görev yaptığı süre boyunca çevresi tarafından sevilen ve saygı duyulan Emre Zeyrek'in vefatı, başta Yeniceköy Mahallesi olmak üzere tüm İnegöl'de büyük üzüntüye neden oldu.
Cenaze törenine askeri yetkililer, protokol üyeleri, mesai arkadaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.