Menü İnegöl Yerel Haber | İnegöl'den Haberiniz Olsun!
Tarih: 27.07.2026 18:20
İnegöl'de Silahlı Olay! 1 Şüpheli Gözaltına Alındı

İnegöl'de Silahlı Olay! 1 Şüpheli Gözaltına Alındı

Facebook Twitter Linked-in

 

İnegöl Hamidiye Mahallesi'nde iki kişi arasında çıkan silahlı olay mahallede paniğe neden oldu. Olayda yaralanan olmazken, ruhsatsız silahla yakalanan bir şüpheli gözaltına alındı. Polis, kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Tartışma Silahlı Olaya Dönüştü

Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iki kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı olaya dönüştü. Olay sırasında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Silah sesleri üzerine çevrede büyük panik yaşanırken, şüpheliler olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Ruhsatsız Silahla Yakalandı

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerden E.Ö., üzerinde bulunan ruhsatsız silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma Sürüyor

Sağlık kontrolünden geçirilen E.Ö., ifadesi alınmak üzere İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis ekipleri, olayın firari diğer şüphelisini yakalamak ve olayın tüm yönlerini aydınlatmak amacıyla soruşturmasını sürdürüyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —