İNULAŞ adına açıklamalarda bulunan İbrahim Bayram, 1 Mayıs 2026 Cuma günü İnegöl ve Tahtaköprü bölgelerinde önemli bir uygulamanın hayata geçirileceğini duyurdu.
Bayram açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"01 Mayıs 2026 Cuma günü, emekçilerimizin bayramını kutlamak adına İnegöl ve Tahtaköprü bölgelerinde BURULAŞ ve İNULAŞ'a bağlı tüm halk otobüslerimizde ulaşım ücretsiz olacaktır."
Uygulamanın teknik detaylarına da değinen İbrahim Bayram, vatandaşların kartlarını normal şekilde okutacağını ancak bakiye düşümü yapılmayacağını belirtti.
"Vatandaşlarımızın kartlarını makinaya okutması yeterlidir. Sistem aktif olacak ancak bakiyelerinden düşüm gerçekleşmeyecektir."
Bayram açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
"1 Mayıs'ın ruhuna yakışır şekilde, birlik ve dayanışmayı hep birlikte yaşamak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum."
Ücretsiz ulaşım uygulamasının gün boyunca geçerli olacağı öğrenildi.