İnegöl'e bağlı kırsal Gündüzlü Mahallesi'nde, bir ikametin arka kısmında bulunan atıl bir evde çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.
Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlere, itfaiye ekipleriyle birlikte mahalle sakinleri de müdahale etti. Yangın, çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın sırasında alevleri söndürmeye çalışan Fadime B. (80), ellerinden hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı kadına yangın mahallinde ilk müdahaleyi yaptı. Fadime B. daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangında başka yaralanan ya da hayatını kaybeden olmazken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.