İnegöl Belediyesi tarafından, ilçedeki görev süresi sona eren Kaymakam Eren Arslan onuruna düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı. İstanbul Ataşehir Kaymakamlığı görevine atanan Eren Arslan, yaptığı konuşma sırasında duygulanarak gözyaşlarına hakim olmakta zorlandı.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa ilçe protokolü, kamu kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Konuşmasına İnegöl'de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek başlayan Kaymakam Eren Arslan, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı kurumlara, mesai arkadaşlarına ve İnegöl halkına teşekkür etti.
İnegöl'ün kendisi için her zaman özel bir yere sahip olacağını belirten Arslan, ilçede görev yapmanın hayatının en anlamlı dönemlerinden biri olduğunu söyledi.

Veda konuşmasının ilerleyen dakikalarında duygulanan Kaymakam Arslan'ın sesi titrerken, gözleri doldu ve bir süre konuşmasına ara vermek zorunda kaldı.
Salonda bulunan protokol üyeleri ve davetliler, uzun süre alkışlayarak Kaymakam Arslan'a destek verdi. Alkışların ardından konuşmasını tamamlayan Arslan, İnegöl'de geçirdiği yılları ve kurduğu dostlukları ömür boyu unutmayacağını ifade etti.
Duygu dolu anların yaşandığı veda programında, Kaymakam Eren Arslan'a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. Program sonunda Başkan Alper Taban tarafından günün anısına hediye takdim edilirken, davetliler Arslan'ı uzun süre alkışlayarak yeni görevinde başarı dileklerini iletti.