Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan yönetim değişikliğinin ardından görevden almalar ve yeni düzenlemeler peş peşe geliyor. Mustafa Bozbey'in tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından başkan vekilliğine Şahin Biba'nın seçilmesiyle birlikte belediyede önemli değişiklikler yaşanıyor.
Üç Kritik İsim Görevden Alındı
Son gelişmelere göre Büyükşehir Belediyesi'nde üç önemli daire başkanlığı görevinde değişikliğe gidildi.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Gökay Azak
Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Hakan Arık
Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Derya Özgök görevlerinden alındı.
Üç Önemli Koltuk Boş Kaldı
Yaşanan görevden almalarla birlikte belediyede üç kritik daire başkanlığı koltuğu boş kaldı. Bu gelişme, kurum içinde yeni bir yapılanma sürecinin devam ettiğini ortaya koydu.
Gözler Yeni Atamalarda
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan değişim süreci devam ederken, gözler şimdi yapılacak yeni atamalara çevrildi.
Önümüzdeki günlerde boşalan görevler için kimlerin görevlendirileceği merak konusu olurken, yönetim kadrosunda yeni değişikliklerin de gündeme gelebileceği ifade ediliyor.