Sultan Su İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, Bordo-Beyazlı ekibin Kınık Maden Suları İnegöl İlçe Stadı'nda 3-0'lık Kepezspor galibiyetiyle sonuçlanan mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Başkan Ademoğlu, zorlu bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek şunları söyledi:
"Zorlu bir maç olacağını bekliyorduk. Öncelikle teknik heyetimi, oyuncu kardeşlerimi ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Hepsinin eline, ayağına, yüreğine sağlık. Güzel bir maç oldu."
Geçtiğimiz haftalarda yaşanan tartışmalı pozisyonlara da değinen Ademoğlu, bu kez hakem performansını övdü:
"Hakemi de tebrik etmek istiyorum. Yeri geldiğinde eleştiriyoruz ama bugün adaletli bir yönetim sergiledi. Türk futboluna yakışır bir performans gösterdi. Geçen hafta Buca maçında aleyhimize hatalı kararlar verilmişti, iki net ofsayt golü yemiştik. Bu hafta ise adaletli yönetim bizi sevindirdi."
İnegölspor'un son haftalarda yakaladığı çıkışa da dikkat çeken Başkan Ademoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
"Takımımız 4 haftadır yenilmiyor. 2 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Artık yenilmemeyi de yavaş yavaş öğreniyoruz. Oyuncularımızın özgüveni yerine geliyor."
Sırada Türkiye Kupası maçı olduğunu belirten Ademoğlu, hedeflerinin bir üst tura çıkmak olduğunu söyledi:
"Salı günü Sakaryaspor ile kupa maçımız var. Tur atlamak için gideceğiz. Hedefimiz gruplara kalmak. Sakarya maçını geçersek hem kulübümüze gelir sağlayacağız hem de moral kazanacağız. Ardından ligi bay geçeceğiz ve Erbaa maçı hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah oradan da güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum."
İnegölspor, bu galibiyetle hem moral depoladı hem de Türkiye Kupası öncesi taraftarına umut verdi.